Borůvkový extra džem s březovým cukrem
Novinka
140 Kč

Borůvkový džem slazený březovým cukrem (xylitolem). Borůvky pochází ze šumavských lesů a jejich sběr proběhl ručně a šetrně! Na lívance, na pečivo, do zmrzlinového poháru,. Březový cukr (xylitol) je přírodní sladidlo, které se získává z dužiny a kůry břízy. Má velmi nízký glykemický index a je tak vhodný pro diabetiky a osoby, které řepný cukr z jakéhokoliv důvodu nechtějí konzumovat. Zvýšená konzumace xylitolu může způsobit laxativní účinky.

Skladem 
Meruňkový extra džem s březovým cukrem
Novinka
130 Kč

Výtečný meruňkový džem s březovým cukrem, svěží a lehce kyselý. Na pečivo, palačinky, lívance, do jogurtu, do pečení.. Meruňky z českého sadu. Březový cukr (xylitol) je přírodní sladidlo, které se získává z dužiny a kůry břízy. Má velmi nízký glykemický index a je tak vhodný pro diabetiky a osoby, které řepný cukr z jakéhokoliv důvodu nechtějí konzumovat. Zvýšená konzumace xylitolu může způsobit laxativní účinky.

Skladem 
Švestkový 100% extra džem bez přidaného cukru
Novinka
120 Kč

100 % švestkový extra džem, á la švestková "povidla" bez přidaného cukru. Velmi hustý džem plný švestiček, nic víc, nic míň. :) Vhodný k sýrům, jako náplň do sladkého pečiva,.. Dle naší legislativy musí švestková povidla obsahovat alespoň 170 g ovoce na 100 g hotového výrobku. Zároveň musí obsahovat nejméně 60% refraktometrické sušiny. Abych takové refraktometrické hodnoty dosáhla, musela bych povidla přisladit a to se mi zkrátka nechtělo! :)

Skladem 
Švestkový extra džem s březovým cukrem a perníkovým kořením
Novinka
130 Kč

Švestkový džem z českých švestek, slazený březovým cukrem a doplněný směsí perníkového koření.. anýz, badyán, hřebíček, kardamom, skořice.. Vyzkoušejte tento džem na pečivo, na promazání perníku, nebo třeba do teplého vanilkového pudinku..

Skladem 
4 položek celkem